mijn bijdrage

aanmelden als vriend

kies je jaarlijkse vriendenbijdrage

  • Hiermee word je een duovriend. De bedankjes ontvang je voor twee personen.

waarom steunen?

Met jouw bijdrage help je ons om muziek tot een factor van betekenis op het podium en in de zaal. Dit doen we door een plek te bieden aan jong talent, jongeren en kids bij onze programmering te betrekken, en door experiment en vernieuwing aan te moedigen. Zo investeren we samen in de toekomst van muziek.

contactgegevens

* Verplichte velden

bedankt!

Wij bedanken onze vrienden graag voor hun bijdrage. Met uitnodigingen voor bijzondere evenementen, kortingen en gratis tickets, rondleidingen achter de schermen en natuurlijk een nieuwsbrief over alles wat we dankzij onze vrienden kunnen doen. Onze duo vrienden, en vrienden die €250,- of meer bijdragen ontvangen onze bedankjes voor twee personen.

betalingsgegevens

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Betaling via iDeal

privacy en voorwaarden

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonsgegevens en verwerken deze conform de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Daarnaast treffen wij passende beveiligingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Door je aan te melden als vriend ga je akkoord met de algemene voorwaarden.